Logo

search

List of brands

log in / Registration

List of brands

profile

Menu

Outfits
clothes
Обувки
Чанти
Комбинирайте
sale
about us
< модни тенденции

log in

|

Registration

Create your own outfits

Create your wish list

question-mark

password

Forgotten

SEARCH RESULTS:
outfits.categories
outfits.productscategories
outfits.productsspecialsizes
outfits.productsseason
outfits.productsmodels
outfits.productslooks
outfits.productsoccassions
outfits.productsmaterial
outfits.productsactivity
outfits.productsclosure
outfits.productslength
outfits.productssleevelength
outfits.productsfit
outfits.productsneckline
outfits.productspattern
outfits.productsshoewidth
outfits.productsembellishments
outfits.productstechnology
outfits.productsfeatures
outfits.travel
outfits.role
outfits.profession
outfits.byage

Парти аутфити za ženi

filter
outfits.categories
outfits.productscategories
outfits.productsspecialsizes
outfits.productsseason
outfits.productsmodels
outfits.productslooks
outfits.productsoccassions
outfits.productsmaterial
outfits.productsactivity
outfits.productsclosure
outfits.productslength
outfits.productssleevelength
outfits.productsfit
outfits.productsneckline
outfits.productspattern
outfits.productsshoewidth
outfits.productsembellishments
outfits.productstechnology
outfits.productsfeatures
outfits.travel
outfits.role
outfits.profession
outfits.byage
outfits.price
Löschen
Apply
outfits.color
Löschen
Apply
outfits.order
Löschen
Apply
outfits.brand
Löschen
Apply
Reset all
18.08.2022
61.9Lev
77.9Lev
157.9Lev
27.81Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "Прекрасен изглед за прекарването на свободното време"

18.08.2022
28.9Lev
73.9Lev
77.9Lev
69.9Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "Леки Аутфит"

16.08.2022
69.9Lev
292.9Lev
13.21Lev
212.9Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "Ежедневни Аутфит"

04.08.2022
292.9Lev
64.9Lev
77.9Lev
77.9Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "Лятен лук за парти"

06.05.2022
57.9Lev
187.9Lev
512.91Lev
144.9Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "1"

06.05.2022
93.01Lev
77.9Lev
229Lev
97.9Lev

<span class='descriptionBold'><span class='descriptionBold'>Парти аутфит</span>и</span> "1"


Парти Стилове

 

Не съществува един и само отговор какво да парти дрехи, но има някои общи съвети, които можете да следвате, за да сте сигурни, че изглеждате страхотно. Първо, преценете мястото и времето на деня. Дневно парти при басейна ще изисква различно обличало от вечерно събитие. Второ, вземете предвид кода за обличане. Дали е формален, полуформален или касуален? Трето, помислете за свой личен стил и какво ви прави сигурни. Преди да пристъпите към подбора на парти дрехи, проучете още няколко важни фактора. Ако се чувствате неуверени за дрехите, които да си облечете, започнете с черно вечерно платье. То е винаги класическа и многофункционална опция. Можете да го оформите с високи кракачи и украсителни колекции или да го придържате в простота с плоски обувки и яке от дъно. Ако искате да се издигнете над останалите, опитайте ярка цвят или принтовано платье. Просто се уверете, че изберете нещо, което е подходящо за събитието и се чувствате удобно в него. Най-важното е да се забавлявате и да се наслаждавате. Независимо от това, какво да си облечете, ако сте сигурни и се наслаждавате си, ще изглеждате фантастично. Най-добрите идеи за облечки за празнични парти дрехи

 

Когато дошло до празнични парти дрехи, има безкрайно възможности за облечение. Но с толкова много варианти, може да е трудно да се реши какво да облечете. Ето някои от най-добрите идеи за облекло за празнични парти дрехи, за да ви помогне да се отличите от останалите. Един празничен вариант е да се облечете в празнично тематично свитерче. Можете да намерите свитери с елхи, снежинки или елени. Или можете да изберете по-празничен цвят, като червен или зелен. Ако искате да облечете по-дрешкото облекло, изберете празнично тематично платьо. Можете да намерите платьа с бисер или блясъци или дори платьа, които са червени или зелени. Друга хубава идея е да си облечеш парче празнични панталони. Можеш да намериш панталони с празнични модели, като елхи или снежинки. Или повече да си облечеш парче велверт панталони за по-луксозен изглед. Ако не си сигурен какво да облечеш, помисли за празничен юбък. Можеш да намериш юбъци с различни празнични модели, като костюмчета или полковници. Или да си облечеш юбък с цялостно цвят и да го съчеш с празничен горничен. Независимо от това, какво изберете да носите, се уверете, че ще се допълните с празнични бижута или празничен плат. И не забравяйте да добавите малко празнично облечение, като червен помада или блестяща пъдвърделяваща бояджия. С тези идеи за парти дрехи, вие ще се изразите на всяка празнична парти дрехи, на която присъствате.

 

Идея за облечка за Нова година, ако не искате да носите рокля

Ако не сте някой, който обича да носи дрехи, вероятно се чудите каква би била най-добрата алтернатива за облечение за Новата година. Първо, помислете за типа на събитие, на което ще се присъствате. Ако е по-формално събитие, може да искате да разгледате комбинация или комплект от гладъки панталони. Ако е по-просто парти, можете да използвате нещо като счупени джинси и блестяща горна част. След като сте помислили за събитието, на което ще се присъствате, е време да започнете да размишлявате за това какъв стил искате да използвате. За повече гламурна визия, опитайте се да намерите блестящ жилетка с няколко черни панталони или юбка. Ако се чувствате повече празнично, опитайте ярко червена или зелена блуза. И ако искате да се издигнете, опитайте ярко оцветена мъха. Която и да изберете път, не забравяйте да ги аксесоаризирате! Декларативен ожерелен или някои блестящи слънцезащитни очила могат да ви помогнат наистина да повишите облеклото си. И не забравяйте за обувките си! Като винаги изглеждат добре в Новогодишния вечер, но ако не сте някой, който обича да ги носи, помислете за секси пара от качулки или някои плюшести песници. Без значение какво сте избрали да носите, помнете, че самоувереността е ключова! Новогодишната вечер е всичко за забавление и удоволствие, така че облеклото трябва да отрази това.

 

Идеи за парти дрехи по уикенд

 

Когато стига до възможности за уикенд в парти, направени за парти, наистина зависи от типа на партито, което участвате. Ако сте на по-формално парти, може би ще искате да помислите за приятелско платформено парти или дори за една малка черна рокля. Ако сте на парти с приятели, то можете да изберете мила слънчева рокля или дори да носите джинси и топ без ръкави. Наистина, всичко зависи от вашия личен стил и от това, което съм уютно. Нещо, от което да запазите при всичко е в процеса, е това, че не искате да бъдете този, който прекратява вечерта, като се появите в нещо твърде нормално или твърде формално. Ако всички други са в джинси и футболка, тогава не искате да се появите в платно. По същия начин, ако всички останали са в вечерни платна, тогава не искате да се появите в шорти и футболка. Основно, просто се опитайте да се впишете в общата атмосфера на вечерта. Друга разчитана на присъствие нещо е да не бъде твърде открит облеклото си за парти. Това е парти, а не клуб, така че бихте искали да запазите нещата по-скромно. Показването на малко кожа е в порядък, но не бихте искали да бъдете момичето, което носи мини юбчетка и къси блузи. Отново, всичко зависи от вписването в атмосферата на партито и не издържането на прекалено много внимание. Така че това са само няколко идея за парти дрехи за уикенда. Просто помнете да запазите нещата удобни, модни и подходящи за събитието и ще бъдете сигурни, че ще се забавлявате!

 

Дневна идея за парти дрехи 

 

Ежедневна парти дрехи е прекрасен начин да се поддържате вкъщи в новинарската си игра на модата и да се уверите, че вашата гардеробна стела винаги е актуална. Това е просто да се организира една - просто поканете приятелите си, всеки да доведе своя любима облека, а след това да гласувате за визиите! Можете да го направите както по-касуарно, така и по-формално, в зависимост от вашата група. Не само ще поддържате своята гардероба свежа, ами и ще имате време за приятелски разговори. Ще споделите своите модни предпочитания и ще получите добри съвети от взаимно. Плюс, винаги е по- забавно да се пазарува с приятели! Така че, ако се чувствате, че вашата гардероба би могла да се обнови, помислете за да си организирате ежедневна сватба.

 

Дайте се вдъхновявайте от облечките за коктейлите

 

Въпреки че можем да не го подозираме, дрехите, които носим, играят голяма роля в увереността ни и какво представяме за себе си. Когато се чувстваме добре в костюма си, това се проявява в нашия отношение и енергията ни. Няма нищо подобно на страхотен костюм, който да ни даде допълнителен прилив и да ни вдъхнови да се справим с живота. За жените са некрайни възможности за комплект и може да бъде трудно да разберете къде да започнете. Прекрасен начин да получите вдъхновение е да се обръщате към другите, които имат прекрасен стил. Жените, които се появяват в списания и модни блогове обичателно са преди тенденциите и имат достъп до най-добрите дизайнерски дрехи. Ако търсите идеи за стилни облекла, проверете някои от тях на Стилове за жени облекла.


-
sale