Logo

search

List of brands

log in / Registration

List of brands

profile

Menu

Outfits
clothes
Обувки
Чанти
Комбинирайте
sale
about us
< модни тенденции

log in

|

Registration

Create your own outfits

Create your wish list

question-mark

password

Forgotten

SEARCH RESULTS:
outfits.categories
outfits.productscategories
outfits.productsspecialsizes
outfits.productsseason
outfits.productsmodels
outfits.productslooks
outfits.productsoccassions
outfits.productsmaterial
outfits.productsactivity
outfits.productsclosure
outfits.productslength
outfits.productssleevelength
outfits.productsfit
outfits.productsneckline
outfits.productspattern
outfits.productsshoewidth
outfits.productsembellishments
outfits.productstechnology
outfits.productsfeatures
outfits.travel
outfits.role
outfits.profession
outfits.byage

Спортни аутфити za ženi

filter
outfits.categories
outfits.productscategories
outfits.productsspecialsizes
outfits.productsseason
outfits.productsmodels
outfits.productslooks
outfits.productsoccassions
outfits.productsmaterial
outfits.productsactivity
outfits.productsclosure
outfits.productslength
outfits.productssleevelength
outfits.productsfit
outfits.productsneckline
outfits.productspattern
outfits.productsshoewidth
outfits.productsembellishments
outfits.productstechnology
outfits.productsfeatures
outfits.travel
outfits.role
outfits.profession
outfits.byage
outfits.price
Löschen
Apply
outfits.color
Löschen
Apply
outfits.order
Löschen
Apply
outfits.brand
Löschen
Apply
Reset all
17.11.2022
114.9Lev
147.9Lev
299.16Lev
46.74Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Удобен ски облекло"

17.11.2022
232.9Lev
299.16Lev
129.9Lev
80.9Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Ски Аутфити за жени"

16.08.2022
32.13Lev
90.93Lev
47.9Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Спортен Аутфит"

08.08.2022
58.9Lev
57.9Lev
42.9Lev
129.9Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Спортен Аутфит"

27.07.2022
10.38Lev
73.9Lev
212.9Lev
64.9Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Перфектно за лятото"

13.07.2022
23.07Lev
34.9Lev
28.9Lev
140.51Lev

<span class='descriptionBold'>Спортни аутфити</span> "Сумеречно облекло"


Спортни Стилове

 

Не е нищо по-добре от да се чувствате сигурни и удобни в спортен екип. Дори да сте направени към спортната зала или да се опитвате да бегате, ви е нужен костюм, който ще ви накара да се чувствате добре и ще ви помогне да представяте най-доброто си. Ето няколко съвета, как да изберете перфектния спортен екип. Първо, изберете правилния материал. Искате нещо, което е дишаемо и няма да ви накара да потичате повече от необходимото. Една добра опция е да се избере синтетичени ткани като полиестер или нилон. Те се изсушават бързо и няма да задържат влага. Второ, изберете подходящата големина. Вашата облекла трябва да е фиксирана, но не и прекалено затворена. Тя трябва да ви позволява да се движите свободно, без да ви ограничава. Уверете се, че можете да се придвижвате, дърпате и движите по всички начини, необходими за вашата спортивна дейност. Трето, изберете функционални елементи. Ви нужни дрехи, които ще ви помогнат да сте студени, сухи и удобни, докато се тренирате. Търсете предмети като дрехи с минимум влага, вентилационни отвори и отразителни елементи. Накрая, не забравяйте за стил. Просто че сте в тренировка не означава че няма да изглеждате добре. Спортните изглеждания са в тренд и има много мили избори от които да изберете. Затова си отидете и намерете идеалната спортен екип за вас!Тренировки за жени и фитнес спортни дрехи

 

Дрехите за тренировка и спортен екип за жените са много напреднали през последните години. Изчезнаха дните, в които тялото се прилегаше плохо, а облеклото за тренировка беше непривлекателно. Днес жените искат модерни, прилегащи се дрехи, които да им помогнат да се чувстват най-добре, докато тренират. И производителите са отговорили с някои отлични варианти. В момента има повече марки за облекла за тренировки и спортни зали, отколкото преди, и всяка една предлага своя собствена върху стил и функция. Дори и да търсите супер тесен джимик за гореща ягода или повече спокойни джонкери за дълъг бяг, ще можете да намерите нещо, което да отговаря на вашите нужди. Много от марките за дамски тренировъчни и спортен екип предлагат широк диапазон от размери, така че е лесно да се намери нещо, което да си подходящо. Ако не сте сигурни кой размер да изберете, много марки предлагат безплатна връщане, така че винаги можете да поръчате няколко различни размера и да върнете тези, които не работят. При избора на правилните женски тренировъчни и спортен екип е важно да се придържате изключително към стила и функционалността. Ако ще се тренирате само в залата, може би можете да пренебрегнете функционалността за стил. Но ако планирате да се занимавате с различни видове упражнения, е важно да изберете дрехи, които да се справят добре във всичките им. Добрият новина е, че сега има толкова много добри варианти за униформи и спортен екип за жени, че е лесно да се намери нещо, което е и стилно и функционално. Така че вземете си време и прегледайте до края, докато не намерите идеалния дрехи за упражненията си.

 

Направете своя ход с фитнес необходимости

 

Лятото е идеалното време да си излезете навън и да се движите! Но преди да излезете отвън, уверете се, че имате всичко, необходимо за успешна тренировка. Ето пет неща, които трябва да имате, за да изградите най-добрата си физическа форма: 

  1. Добри обувки: Инвестирането в добри обувки е необходимо за всяка тренировка. Търсете обувки, които са удобни и предлагат подкрепа за вашите стъпала. Добри обувки могат да помогнат предотвратяването на нещата и правилното използване на вашата тренировка.
  2. Подходяща облекла: Да си носиш подходящата облекла за своя тренировка е важно. Избери артикули, които са удобни и позволяват на тялото ти да се движи свободно. Избягвай облекла, което е ограничително или спиращо се. 
  3. Бутилка с вода: Поддържането на достатъчната количествена вода е ключов аспект за всяка успешна тренировка. Инвестирай в качествена бутилка с вода и се увери, че я добавиш със себе си при прогулката си или при бягането.
  4. Трекер за фитнес: Трекер за фитнес е фантастичен начин да следите за прогреса си и да сте мотивирани. Търсете трекер, който да следи стъпките ви, пулса и калориите, изгорени. 
  5. Позитивно настроение: Последно, но не най-малко, уверете се, че пристъпвате към упражнението си с позитивен поглед. Запомнете, че правите това за здравето и ползите си. Наслаждавайте се на процеса и резултатите ще следват.

 

Дамски ягода спортни дрехи

 

Има много видове йога дрехи за жени на пазара в момента. Можете да намерите всичко от бейсболки и спортни лифчета до панталони и пълнолентажни панталони. И, съответно, има и традиционни йога панталони и топове. Така че, какво трябва да търсите, когато избирате йога дрехи за жени? Първоначално, важно е да се намерят дрехи, които са удобни. Искате да можете да се движите свободно и да не се сетите за дрехите, които ограничават вашето движение. Второ, искате да намерите облекло, което е дишащо. Това е особено важно, ако сте обичали да потешкате по време на вашата ягода практика. Вие не искате да бъдете неудобни и лепкави по време на тренировката си. Трето, искате да намерите облекло, което дава подкрепа. Това е особено важно за жени с по-големи системи. Искате да се уверите, че вашата ягода топ предоставя достатъчно подкрепа, така че да не е необходимо да се грижите за вашите системи скачат по време на вашата практика. Накрая, искате да намерите дрехи, в които да се чувствате добре. Йогата трябва да бъде успокояваща и приятна, така че не бихте искали да се чувствате свидетели при своите йога дрехи. Ако се чувствате добре в това, което носите, вероятно е да се придържите към своя практика.

 

Дамски тренировъчни спортни дрехи

 

Дали сте само започвате да се занимавате с упражнения или сте опитан, имайки правилната тренировъчна облекла, може да направи разлика във вашите резултати и колко удобно се чувствате по време на упражнението. Когато дошло до дамска тренировъчна облекла, има няколко основни компонента, които бихте искали да се уверите, че имате в гардероба си. Преди всичко, една добра спортна брадичка е необходима. Ви трябва една, която добре побира и предоставя достатъчно подкрепа, особено ако правите някакви високоинтензивни дейности. Удобен душ от тренировъчни къси или панталони също е важен. Търсете такива, които са дишащи и отвличат залепянето, за да се чувствате сухи и удобни. И накрая, добри домашни обувки са необходими. Трябва да имате обувки, които да предоставят добра подкрепа и подпружина, особено ако ще правите много бягане или скачане. Уверете се, че сте подбрали подходящи обувки от магазин за бягащи, за да сте сигурни, че имате правилния размер и стил за вашите стъпала.

 

Атлетилер дамски спортен екип

 

Атлешър е стил на облекло, проектирано да се носи както за тренировки, така и за ежедневни дейности. Облеклото за атлешър обикновено е изработено от комфортни, разтегливи материали като джапанки или леглинги, и обикновено има специални функции като пречистващи тканини, които помагат да се охладят и останат сухи по време на тренировка. Атлешър облекло става все популярно сред жени от всякакви възрасти и размери. Много жени ценят комфорта и гъвкавостта, които атлешър дрехите предлагат, и оценяват възможността да облечат същите дрехи за упражнения и пране на градината. В допълнение, атлешър дрехите често имат уточняващ ефект и могат да ви помогнат да изглеждате най-добре дори когато сте само в дома. С няколко основни атлешър детайла, ще можете да създадете неограничени възможности за комплекти, които ще ви отведат от спортната зала до магазина за хранителни стоки и всякакъв друг местенци. 

 

Допуснете се да се вдъхновите от женските облекла

 

Има нещо в жената с добре престижно облечение, което просто издига самоувереността и силата й. Дори да е чисто оправдана и изпъкнала облекла или игрива и забавна рокля, когато жената изглежда добре, тя се чувства добре. И когато жена се чувства добре, тя може да спре да се сблъсква. Ако търсите малко вдъхновение за мода, не забравяйте да посетите колекцията за женски облекла. От класически и вечни предмети до модни и съвременни стилове, вие ще намерите нещо, което ще ви спечели очи. И кой знае? Може би ще откриете и новото си любимо облекло.


-
sale